Tervetuloa suuhygienisti Kirsi Kalliokuljun hoitoon vastaanotollemme Kaarinan Piikkiöön!

Pidän erittäin tärkeänä säännöllisiä hoitokäyntejä, joilla saadaan ennaltaehkäistyä useita suun sairauksia. Suun terveys on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja siksi haluan panostaa siihen. Hoidan mielelläni pelkopotilaita ja huomioin myös potilaiden muut erityistoiveet. Kerron potilaille aina mitä teen ja etenen rauhallisesti hoitotoimenpiteissä. Pidän tietotaitojani ajan tasalla käymällä erilaisissa täydennyskoulutuksissa. Tule käymään tai soita, niin jutellaan tilanteestasi ja katsotaan, millaista suuhygienistin palvelua tarvitset.

Hammaskiven poisto

Hammaskivi on suun bakteereista ja kalkkisuoloista hampaiden pinnalle muodostunut kova kerrostuma, joka tulehduttaa helposti hammasta ympäröivän ienkudoksen. Hammaskiveä voi kertyä myös ientaskuun, mikä voi aiheuttaa hampaan kiinnityskudosta tuhoavan sairauden eli parodontiitin. Pitkälle edenneen parodontiitin seurauksena hammas alkaa vähitellen heilua ja voi lopulta johtaa hampaan irtoamiseen. Hammaskiven muodostuminen on yksilöllistä.

Hammaskiven poistaminen ei onnistu kotikonstein, vaan siihen tarvitaan hammaslääkäriä tai suuhygienistiä. Voimme yhdessä arvioida, miten usein hammaskiven poistoon on syytä hakeutua. Hammaskiveä voidaan poistaa asiakkaan toivomusten mukaisesti joko ultraäänilaitteella tai käsi-instrumentein. Useimmiten käytetään molempia puhdistustapoja.

Katso hinnasto!

Jauhepuhdistus

Värjäytymien poistoon käytetään erilaisia kiillotustahnoja ja tehokasta jauhepuhdistusta. Jauhepuhdistuksessa hampaan pinta saadaan syväpuhtaaksi pienen tehokkaan vesisuihkun ja puhdistusjauheen sekoituksella. Vastaanotollamme on käytössä Kavon PROPHYflex 4 -laite, jonka fokusoitu jauhesuihku takaa tarkan puhdistustehon ja minimoi jauheen pöllyämisen.


Hampaan oma luonnollinen väri tulee näkyviin ja hampaan pinta kiillottuu erittäin kiiltäväksi, mikä hidastaa uusien värjäytymien tarttumista hampaaseen.

Katso hinnasto!

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä joko vastaanotolla tai kotona henkilökohtaisten valkaisulusikoiden avulla. Vastaanotollamme on käytössä CE-merkityt Opalescence®-valkaisuaineet. Opalescence-tuotteiden sisältämä vesimäärä 20 % hidastaa kuivumista ja minimoi kiilteeseen kohdistuvat haitat. Toimenpide vaalentaa kiilteessä tai hammasluussa olevat värjäytymät hampaan rakenteen pysyessä ennallaan. Valkaisun tulos on luonnollisen kaunis ja kestävä. Käyttämämme menetelmä on turvallinen, tehokas ja hellävarainen tapa valkaista hampaat.

Ennen valkaisua hampaiston pitää olla moitteettomassa kunnossa. Erityisen tärkeää on hampaiden huolellinen puhdistus, jotta hammaskivi ja pinnalliset värjäytymät saadaan poistetuksi. Myös reikiintyneet hampaat ja hammaspaikkojen saumavuodot on syytä korjata ennen valkaisua.

Valkaisua mietittäessä kannattaa muistaa, että kemialliset valkaisuaineet valkaisevat vain omaa hammaskudosta. Esimerkiksi vanhat yhdistelmämuovipaikat eivät siis vaalene. Valkaisun jälkeen tummat muovipaikat voidaan tarpeen mukaan uusia, jotta hampaiden väri saadaan tasaiseksi.

Katso hinnasto!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha